Waarom de Amsterdamse Collegetour?

Wij, studenten van verschillende MBO’s in Amsterdam, hebben een nieuw initiatief bedacht: De Amsterdamse Collegetour voor MBO-studenten. Er bestaat natuurlijk al een College Tour (op tv met als host Twan Huys), deze is echter alleen ‘live’ toegankelijk voor studenten op het HBO en universiteit. Met deze Amsterdamse Collegetour richten wij ons op MBO-studenten.

Wij willen graag dat de gasten en studenten met elkaar in gesprek komen om elkaar te inspireren. Pak je kans en stel je vraag via een microfoon! Heb je een vraag, maar wil je niet in de spotlights staan? Kijk bij het tabblad ‘gasten’ en onderaan de pagina kun je jouw vraag insturen! 

De Host
Jan Versteegh is de host van de Amsterdamse Collegetour. Hij is o.a. bekend van  ‘Spuiten en Slikken’,  ‘Expeditie Robinson’, ‘3 op reis’ en inmiddels zijn eigen programma  ‘Jan is de Beste’ waarin hij elke week wordt uitgedaagd door een bekende Nederlander. In 2015 wordt Jan bekroond voor zijn harde werk en wint hij de Televizier Aanstormend Talent Award wat onderdeel is van het Gouden Televizier-Ring Gala.

Eerder heeft ook Lennart Timmerman de presentatie op zich genomen. JAN1951

In de organisatie worden wij ondersteund door de Gemeente Amsterdam en flowburo, het evenementenbureau Gemeente-Amsterdam-logo
van het ROCvA. De Amsterdamse Collegetour wordt gefinancierd door de Gemeente Amsterdam.