#4 Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is een Nederlandse televisiepresentatrice van BNN. Ze wonAmsterdam / Portretten BNNVARA / Studio DAG 4 / Geraldine Kemper / BNN VARA door het tv-programma Sterretje Gezocht haar baan als presentatrice bij dezen publieke omroep. In 2015 en 2016 was Kemper genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw.

Vanaf 2009 zit Geraldine in het vaste team van het programma ‘Spuiten en Slikken’, waarin ze van alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera uitprobeert. Elk seizoen maakt Geraldine voor ‘Spuiten en Slikken’ weer uiteenlopende items en reist ze voor BNN de hele wereld rond, zowel voor ‘Spuiten en Slikken op Reis’, als voor ‘3 op Reis’. Daarnaast gaat zij de strijd aan met Ruben Nicolai in ‘Ruben versus Geraldine’. In 2015 wordt Geraldine uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland.

Bekijk hier de Collegetour terug met Geraldine Kemper.

#3 Giel de Winter

Giel de Winter is 26 jaar oud en komt uit Uden. Een paar jaar geleden werkte hij nog in de horeca en nu heeft hij met zijn StukTV het allergrootste YouTube- kanaal van Nederland. Het Youtube-kanaal heeft al meer dan 1,3 miljoen abonnees. In februari 2016 werd bekend dat Giel de Winter samen met de andere twee heren van StukTV een contract had getekend bij RTL. Giel word een van de verslaggevers van het programma van Galileo.

Bekijk hier de Collegetour terug met Giel de Winter.

#2 Humberto Tan

jojoe

Humberto is iemand waar je op dit moment in Nederland niet omheen kan.
De presentator met de grote glimlach is begin dit jaar nog uitgeroepen tot Omroepman van het jaar. Met zijn eigen talkshow RTL Late Night is hij elke doordeweekse avond te zien en richt hij zich op amusement voor de kijkers. Met nationale en internationale gasten behandelt Humberto veel onderwerpen zijn programma. Humberto heeft naast zijn talkshow ook een gezin en nog vele andere dingen waar hij zich mee bezig houdt.

De carrière van Humberto

Lang voor RTL Late Night begon Humberto als meester in rechten, maar wou hij de televisiewereld in. Zijn eerste keer op tv was bij het programma ‘De tafel van 7’. Daarna is hij niet meer te stoppen en was hij aangenomen bij ‘Forza TV’, ging vervolgens naar ‘Studio Sport ‘en presenteerde een tijdje het ‘NOS Journaal’. In 2005 ging hij naar Talpa waar hij sportdeskundige was en in 2007 stapte hij over naar RTL om Nederland om eredivisievoetbal te presenteren. In 2013 presenteert Tan een half jaar ‘de Wedstrijden van Eredivisie Live’ en presenteert sinds 26 augustus 2013 met RTL Late Night.

Naast zijn televisiecarrière is hij ook werkzaam bij de radio. Zo presenteerde hij van 2010-2013 op BNR en is hij nu elke zaterdag te horen met het programma BNR Sportzaken. Ook heeft hij sinds juli 2015 zijn eigen digitale radiostation bij radio 10: Humberto Tan’s Let’s Dance.

Wat doet Humberto nog meer?

Humberto Tan is bestuurslid van de stichting Suriprofs, die fondsen werft voor goede doelen in Suriname. Humberto is ook ambassadeur voor het Wereld Natuurfonds en het Rode Kruis. Sinds 2015 zit hij ook in het bestuur van het Fonds Slachtofferhulp.

In 2015 organiseerde Humberto samen met RTL Live Entertainment het grote evenement “Let’s dance’. Dit was zo succesvol dat er een tweede editie komt op 18 en 19 november 2016 in de Ziggodome. Humberto heeft ook samen met zijn jongste dochter Julia meegedaan met het programma ‘Dance Dance Dance’ en het zelfs tot de halve finale geschopt!

Sinds Humberto Tan in 1999 tot ‘best geklede Nederlander’ is gekozen, heeft hij ook zijn eigen kledinglijn met de naam: Humberto.

Bekijk hier de Collegetour terug met Humberto Tan.

#1 Clarence Seedorfseedorf_desk_4_2650_1280x960px

Seedorf is één van de meest succesvolle Nederlandse voetballers aller tijden. Hij won onder meer vier keer de Champions League en werd de eerste voetballer ter wereld die de Champions League won met drie verschillende clubs. Seedorf werd door Pelé in 2004 vermeld in de Lijst FIFA 100 beste spelers. Naast zijn voetbalcarrière is hij ondernemer.

Wegens de sterke binding van Clarence Seedorf met zijn geboorteland, participeert hij regelmatig in maatschappelijke projecten. De middenvelder liet bijvoorbeeld het Clarence Seedorf Stadion bouwen en steunt met zijn stichting Champions for Children Foundation vele goede doelen in Suriname. Seedorf werd in Suriname dan ook bevorderd tot Commandeur in de Ere-Orde van de Gele Ster. Zijn sportieve en maatschappelijke betrokkenheid leverden hem in 2011 ook de onderscheiding tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau op. Seedorf is ook ambassadeur voor de Nelson Mandela Foundation.

Vragen aan onze nieuwe gast?

We verzamelen de vragen van de studenten zodat we weten waar jullie geïnteresseerd in zijn. Dus, heb jij nog een leuke vraag, stel hem dan hieronder!